Vi elsker 90'erne

Efter to helt udsolgte koncerter i Kongens Have vender ”Vi Elsker 90’erne” tilbage til Odense den 3. juni 2017 – denne gang med Aqua og Safri Duo blandt hovednavnene

90’erne er muligvis et overstået kapitel, men musikken fra dengang lever fortsat i bedste velgående. Siden 2014 har mini-festivalen ”Vi Elsker 90’erne” således gået sin sejrsgang med udsolgte koncerter over hele landet, senest i Odense, med 10.000 solgte billetter i en propfyldt Kongens Have.

Gensyn med ”Barbie Girl”

Holdet bag ”Vi Elsker 90’erne” kan denne gang præsentere intet mindre end det bedst sælgende danske band nogensinde - Aqua. For stifteren af arrangementet Riffi Haddaoui er det en kæmpe sejr at Aqua endelig er tilbage i Odense, da det er en stor drøm der er gået en opfyldelse. Dette betyder at odenseanerne kan glæde sig til et uforglemmeligt gensyn med en gruppe der vil vække de dybeste minder fra den gang hele verden stadig sang med på numre som ”Dr. Jones”, ”Barbiegirl” og ”Happy Boys and Happy Girls.”

Ud over Aqua byder 2017-udgaven af ”Vi Elsker 90’erne” på en række andre kunstnere fra dengang. Vanen tro afsløres det fulde program løbende frem mod den 3. juni, men allerede nu kan publikum se frem til stærke navne som Safri Duo, 2 Unlimited, Culture Beat, DJ Sash!, Brooklyn Bounce, Whigfield, Diskofil, Peter Andre, Barcode Brothers og Dr. Alban vs. Haddaway Show.

Alt i alt regner arrangørerne med at have flere end 20 bands fra 90’erne og de tidlige 00’ere klar til koncerten i Kongens Have, der arrangeres i samarbejde med Odense Sport & Event. Her er målet også denne gang at kunne melde alt udsolgt inden koncerten, da Billetsalget i Rødovre, Næstved og Holstebro allerede er skudt afsted med raketfart hvor der har været stor rift om biletterne.

Vi ses i Kongens Have den 3. juni til en enestående oplevelse sammen!

http://vielsker.dk/her-fester-vi/vi-elsker-odense.aspx