Tinderbox

Har du aldrig været på Tinderbox, er det måske på tide at booke din billet til i år. Tinderbox er en af landets nyeste festivaler, men det har ikke forhindret den i at vokse sig til en af de måske største vi overhovedet har.‌‌ Den har i hvert fald allerede fået sin del stampublikummer.

Hvis du ikke kender til Tinderbox, så er det en festival ved Odense, nærmere bestemt i Tusindårsskoven. Det er en af landets nyeste, da den først åbnede i 2015. Men selvom den ikke har mange år på bagen sammenlignet med mange af landets øvrige festivaler, disker den hvert år op med lækkerier og tusindvis af solgte billetter.

Hvem har spillet på‌‌‌ Tinderbox?

Der har gennem tiden været mange store navne på Tinderbox, og der kommer hvert år nye til, som betræder de store scener i den fynske skov.

Da Tinderbox åbnede i 2015, var det med ingen ringere end Robbie Williams. Derudover har navne som Calvin Harris, Major Lazer, The Killers, Kings of Leon, Kygo, Depeche Mode, Miley‌ Cyrus, Rammstein og mange andre store navne også være forbi Tinderbox.

Overnatning på Tinderbox

Til at starte med var der ikke mulighed for at overnatte, hvis du skulle en tur på‌‌‌ Tinderbox. Men siden da er der dog kommet mulighed for at overnatte på festivalen, så du slipper for at finde alternative overnatningsmuligheder, som også kan være dyrt i en festival periode.

Tinderbox introducerede nemlig for nylig deres TB‌‌ Camping, som giver dig mulighed for at medbringe eget telt og sove i, eller alternativt at booke glamping overnatning på campingområdet, så du ikke selv skal medbringe telt. Campingområdet ligger på Fyens Væddeløbsbane små 2 km fra Tinderbox festivalen, så du har en kort gåtur “hjem”, når du skal have en god nats søvn.

Hvor mange mennesker kommer der på Tinderbox?

Der er hvert eneste år blevet sat flere og flere billetter til salg på Tinderbox. I 2019 kunne Tinderbox melde alt udsolgt, blandt andet på grund af hovednavnet Miley Cyrus, der fik billetsalget til at gå strygende. Den amerikanske popstjerne satte fut under salget af billetter.

I alt var der 40.000 billetter til Tinderbox i 2019, og med en forventning om at der bliver udsolgt hvert år, kan du i hvert fald regne med minimum 40.000 personer til Tinderbox. Det gør det til en af landets absolut største festivaler, hvilket er utroligt godt klaret på så kort tid.

Hvornår kan jeg købe billet til Tinderbox?

Datoen for, hvornår billetterne til Tinderbox bliver sat til salg, ændrer sig hvert eneste år. Det er som regel i midten af efteråret, du kan glæde dig til at booke din billet og sikre dig en plads til næste års festival. Men den præcise ændrer sig år efter år.

Du kan dog altid gå ind og se på Tinderbox’ hjemmeside, hvornår billetterne bliver sat til salg. De har lavet en countdown funktion, der tæller ned til, at billetterne bliver frigivet og sat til salg. Så det kan være en god idé at holde øje med den timer, hvis du gerne vil sikre dig et par billetter.

Hvorfor vælge Tinderbox?

Der er mange gode grunde til at vælge at tage en tur på Tinderbox. Først og fremmest kan du hvert eneste år glæde dig til en masse store navne – vi har allerede rundet en del af dem, der har optrådt der gennem de sidste par år, og det ser kun ud til, at arrangøren holder samme kadence med navnenes størrelse.

Festivalen varer over tre dage, to overnatninger. Dermed er det den perfekte festival for dig, der ikke har mulighed eller lyst til at tage en hel uges ferie for at komme på festival.