Royal Arena

Vil du have en af de største oplevelser, som Danmark kan byde på, skal du tage til et arrangement i Royal Arena. Du finder nok ikke noget bedre sted at tage til kæmpe store koncerter, sportsarrangementer eller hvad der nu ellers kan være på plakaten i Royal Arena.

Her er der noget for enhver smag, så der er gode chancer for, at du også kan finde noget, du gerne vil opleve i Royal Arena.

Danmarks nye kæmpe spillested

Royal Arena blev først åbnet i 2017, efter det var under opbygning i de forgangne tre år. Men siden spillestedet åbnede, er der næsten ingen grænser for, hvad der har været plakaten i den enorme arena. Stedet trækker de største navne fra både ind- og udland til, og det skaber uforglemmelige øjeblikke for tusindvis af mennesker hver eneste weekend.

Royal Arena skiller sig også ud fra mange andre spillesteder i landet, da det er en multifunktionel arena, der kan bygges om og bruges til mange andre ting end bare lige koncerter. Det blev vist tydeligt, da der eksempelvis var EM i Svømning i Royal Arena i 2017.

Kæmpe rockkoncerter for fuld skrue

En af de ting, som Royal Arena blandt andet gør sig utroligt godt i, er rockkoncerter. Det ses også tydeligt, hvis du går deres kommende og tidligere koncerter efter i sømmene.

Du finder blandt andet koncerter med Metallica, DAD, Volbeat, Five Finger Death Punch, Slipknot, Dizzy Mizz Lizzy og mange andre. Så hvis du er glad for rock, og hvis du gerne vil opleve nogle af de største navne fra både udlandet og ikke mindst Danmark, bør du nok holde nærmere øje med, hvad der er på plakaten hos et af landets bedste og ikke mindst største spillesteder.

E-sport events i verdensklasse

Men det er ikke kun koncerter og svømmestævner, der egner sig til at blive afholdt i Royal Arena. De sidste par år har arenaen også været vært for bl.a. Blast Pro Series, som er en af verdens største e-sportsturneringer, hvor der bliver dystet i Counter Strike: Global Offensive.

E-sport har en kæmpe fanskare i Danmark, og derfor er der også brug for et sted så stort som Royal Arena for at kunne afvikle arrangementet. Og der bliver meldt om udsolgt hver eneste gang, at Blast Pro Series kommer forbi, så det ser ud til, at der er blevet lavet det helt rette samarbejde mellem arrangørerne og Royal Arena.

Sportsarrangementer i alle former

Som tidligere nævnt er arenaen også vært for rigtig mange forskellige former for sportsstævner- og arrangementer, som du ikke lige ser i mange andre arenaer og spillesteder. Den mobilitet der er i forhold til at kunne omdanne arenaen til noget helt andet gør virkelig stedet unikt.

Foruden at have lagt svømmebassin til EM i Svømning, har der blandt andet også været APASSIONATA hesteshowet, e-sport og så kommer der til at være VM i idrætsgymnastik i 2021 i arenaen. Det er så utroligt fedt at have en bygning i Danmark, som kan rumme alle disse begivenheder under samme tag.

Book din billet til det næste store arrangement i dag

Hvis du er blevet nysgerrig på at se, hvad der ellers bliver afholdt i arenaen, er det da bare med at klikke dig ind på deres hjemmeside med det samme og tjekke deres fulde kalender.

Så kan du jo booke billetter til lige netop det, der er noget for dig. Selvom du ikke er til hverken e-sport eller Slipknot, bør der stadig være gode muligheder for at finde en koncert eller et arrangement, som falder i din smag. Og så er det bare med at booke en billet, inden der bliver udsolgt.