Valdemar Slot

Vil du have en oplevelse ud over det sædvanlige, bør du overveje at køre en tur forbi Valdemar Slot ved Svendborg. Her træder du direkte ind i et stykke vaskeægte kongeligt historie, og det er en oplevelse, der vil begejstre hele familien.

Valdemar Slot byder på et hav af aktiviteter og arrangementer hvert eneste år, så der er rigeligt, du kan opleve eller købe billet til. Herunder kan du eksempelvis blive lidt klogere på, hvad du helt konkret kan komme til at opleve på eller omkring slottet i løbet af et år.

Få en unik rundvisning på slottet

Hvis du gerne vil have muligheden for at se det flotte slot indefra, kan det naturligvis også lade sig gøre. Dette foregår dog kun i grupper af minimum 20 personer, så du har ikke mulighed for selv at tage på rundvisning på slottet – ikke med mindre du bliver en del af en større gruppe.

Det koster 165 kroner pr. person at komme på rundvisning. Du vil blive vist rundt af en guide, der kan tale både dansk, svensk, norsk, tysk og engelsk, så det burde være til at forstå for alle. Selve rundvisningen tager omkring 1,5 time, og du skal tage direkte kontakt til slottet, hvis du gerne vil høre nærmere.

Aktiviteter på Valdemar Slot

På Valdemar Slot er der hvert eneste år et hav af arrangementer og aktiviteter, som du kan deltage i. Der er blandt andet en 18 hullers minigolfbane, som du kan tage ungerne med ud og spille på.

Eller hvad med at gå til koncert i Valdemar Slots park? Her kommer der hvert år store, danske kunstnere forbi, og en dag om året er der endda også en festival i parken.

Du kan også opleve udstillinger på slottet, eller hvad med at besøge den dejlige Cafe Æblehaven? Der er masser at lave, hvis du vælger at besøge Valdemar Slot.

Julefrokost på slottet

En af de populære højtider på slottet er også julemåneden, hvor der hvert år bliver budt på julefrokost til dem, der har lyst. Det foregår som regel over tre weekender i november og december måned, og der er plads til hele 90 mennesker hver aften.

Her bliver der budt på livemusik, julebuffet og øl, vand og vin ad libitum. Så hvis du gerne vil til en storslået julefrokost i år, er det bare med at booke en billet til julefrokosten på Valdemar Slot.