Tuborg
LOC 2014

Rasmus Seebach & Christopher

Nu kommer én af dansk musiks største stjerner endnu engang til Fyn. Efter det kæmpe singlehit "Olivia", som bliver spillet flittigt af Rasmus Seebach til koncerter landet over, kommer Rasmus Seebach på besøg den 8. august 2014 på Valdemars Slot.

BEMÆRK: Vi er stolte over at kunne præsentere Christopher som gæstestjerne til koncerten - du får altså både Seebach OG en af dansk musiks helt store "rising stars" på samme aften!

Den danske sanger, sangskriver, producerer og prismodtager har nok at se til. Netop nu er han på gaden med et helt nyt album med titlen "Ingen Kan Love Dig I Morgen". Albummet rummer blandt andet en fortolkning af Rasmus' far Tommy Seebachs "Du' Det Dejligste" fra 1983.

Hvis ikke en sommerkoncert med Rasmus Seebach var nok, så kan publikum til koncerten også glæde sig til at opleve en af dansk musiks varmeste navne lige nu - på samme aften. Vi er stolte over, at kunne præsentere Christopher på samme scene som Seebach, og ser frem til at give de to ungersvende frie tøjler på scenen ned til søerne.

Der er med andre lagt i ovnen til en kæmpe koncertoplevelse for alle popfans, når Valdemars Slot danner de smukke rammer om en dansk dobbeltkoncert i absolut topklasse.

Rigtig go' fornøjelse!


Billetsalg
Køb billet her: Danbillet
Øvrigt billetsalg:
www.billetnet.dk

kr. 330 + gebyr

Fakta
Navn: Rasmus Seebach & Christopher
Support: Christopher.
Fra: 08-08-2014 20:00
Til: 08-08-2014 22:30

Tilføj til din Outlook kalender

Dørene åbner:

kl. 19.00


Sted: Valdemars Slot
Arrangør: SfB
Kontaktinfo:

Hans Quistgaard, hq@ose.dk


  Tim Christensen Solo
  Burhan G i Magasinet 14/11
  Christopher i Magasinet 6/11
  Bruce Guthro - Celtic Xmas 2014
JVB Concerts app
Copyright © 2014 · Alle rettigheder forbeholdes · JVB Concerts ApS · Ørbækvej 350 · DK-5220 Odense SØ · info@jvb.dk
EmediateAd