Allan Olsen - The Savage Rose

Til sommer er Allan Olsen på landevejen igen, og denne gang i en dobbeltkoncert i Den Fynske Landsby med The Savage Rose!

Da Allan Olsen sidst i 80’erne pladedebuterede med NORLAN, var det med en traditionel bandlyd. I mange år efter turnerede han med varierende konstellationer af orkesterbacking, og med adskillige – for rock’en – utraditionelle instrumenter.

Modsat mange af sine kolleger har Allan Olsen dog aldrig haft et fast orkester – eller en fast ”sound”, og faktisk er det snart 8 år siden, Allan Olsen sidst turnerede med et backingband. På trods af (eller måske netop på grund af?) dette er Allan Olsen uden sidestykke som solist i Danmark, og en aften i hans selskab er altid en mindeværdig oplevelse. Ikke mindst når det foregår i de enestående omgivelser i Den Fynske Landsby.

Aftenen byder også på et andet hæderkronet navn fra den danske musikhistorie. The Savage Rose, ført an af Annisettes sjælfulde og store stemme, har spillet og sunget sig vej gennem tre generationer og formår til stadighed at gøre hver eneste koncert til en stærkt nærværende og unik oplevelse.

Med en efterhånden sjældent set blanding af spirituel og oprørsk energi, betager, omfavner og udfordrer The Savage Rose sit publikum, og inviterer med på en musikalsk og sjælelig rejse gang på gang.
Billetsalget til Savage Rose & Allan Olsen er startet og du kan stadig nå at erhverve dig din billet til en uforglemmelig musikalsk oplevelse.

Allan Olsen og Savage Rose i den fynske sommernat - rigtig go’ fornøjelse!

OBS: Køber du drinkskuponer til koncerten skal OMBYTTES VED SKOLEN VED INDGANGEN til Den Fynske Landsby, hvor den vil blive skannet og kuponerne udleveres.

 

KONCERTEN PRÆSENTERES AF: