Gnags + support (Tårn)

Sidste sommer lagde Gnags festival efter festival ned med deres brag af en FLASHBACK-Tour. Publikum jublede og anmelderne var mere end begejstrede. Gnags var tilbage. Næste sommer har du chancen for at opleve legenderne i Odense, hvor du kan møde dem på tætteste hold til koncerten i Den Fynske Landsby den 30. juni 20.00.

Danmarks ældste rockorkester er langt fra færdige med at fejre deres 50 års jubilæum, og du kan blive en del af festen til næste sommer. Gnags’ kommende koncert i Odense danner rammen om et medrivende og altid energisk show, hvor legenderne vil holde publikum både til ilden og på tæerne. Der skal danses, synges og festes igennem til alle klassikerne – fra Når jeg bliver gammel til Vilde kaniner, Mr. Swing King og Slingrer ned ad Vestergade.

Gnags byder 2017 velkommen med et helt nyt album, som du selvfølgelig også får smagsprøver på i juni.

Der er med andre ord ingen tvivl om at Gnags er i topform lige nu – og vi kan lige så godt sige det som det er - der findes ikke et bedre sted at opleve dem, end mellem bøgetræerne i Den Fynske Landsby på en lun sommeraften.

Support til koncerten leveres af fynske Tårn, der har høstet bunkevis af anmelderroser i det seneste år. GAFFA gav en 5-stjernet anmeldelse af Tårns koncert på Posten, og indenfor blot et år har den dansksprogede indietrio desuden udgivet to albums 'Ud Ad Mit Vindue' og 'Velkommen Indenfor'. Debutalbummet var nomineret til GAFFA Prisen som Årets Danske Rockudgivelse, ligesom singlerne 'Solskin Over Tage' og 'Du Tror, Du Ser' har solid medvind på P6 Beat og P4.

Rigtig go’ fornøjelse!

OBS: Køber du drinkskuponer til koncerten skal OMBYTTES VED SKOLEN VED INDGANGEN til Den Fynske Landsby, hvor den vil blive skannet og kuponerne udleveres.

 

KONCERTEN PRÆSENTERES AF: