Infernal

Infernal fejrer 20 år med nogle af dansk pop- og dancemusiks fedeste hits med den vildeste Katinka-fest, du har oplevet til dato. Glæd dig til en tur ned af Memory Lane med masser af power i cool omgivelser den 11. november på DOK 5000.

En af de mest konsistente og dynamiske duoer i den dansk musik, Lina Rafn og Paw Lagermann, tager i 2017 på 20-års jubilæumsturné, hvor de i form af deres selvskabte partymonster Infernal, vil præsentere publikum for et hårdtpumpende energisk show med en vanlig fandenivoldskhed.

Det bliver festligt, det bliver vanvittigt og gruppen har valgt at døbe det #InfernalRiverPissetNed tour. Det vildeste Infernal show sprængfyldt med power, der fra første anslag fanger folk og river dem rundt!

Til touren har Infernal designet et show, der viser den lange rejse de har været på til dato. De vil hylde masserne der år for år har stået trofast foran scenen siden 1997, hvor det hele startede med numre som "Sorti de L’enfer" og "Kalinka". Siden har de været insisterende uafviselige med op mod 30 single-udgivelser, der alle på fornemste vis medvirker til at en Infernal koncert kan virke som et overflødighedshorn af hits.

Vi kører et fedt DJ-show allerede fra dørene kl. 20.00, så der er i dén grad lagt i ovnen til et giga-party med fuld tryk på fra start til slut, i de fede lokaler på Odense Havn.

Vi ses i DOK 5000 til INFERNAL!