Johnny Madsen & Big Fat Snake

14 minutter – så lang tid tog det Big Fat Snake at sælge samtlige billetter til deres kommende optræden i Kalundborg. Heldigvis har gruppen flere koncerter på plakaten i 2017 – og den 17. juni gæster gruppen Den Fynske Landsby i Odense, - denne gang i en unik dobbeltkoncert med den velkendte og elskede kunstner & sangskriver Johny Madsen.

Big Fat Snake er et af Danmarks absolut bedste livebands, og har solgt over en million albums. Gruppen er mest kendt for sange som "Bonsoir Madame", "No Peace Like in Heaven", "Animal" og "Someone Like You” – og nu er de endelig tilbage på de store danske scener! 

Efter et års velfortjent pause, er det et stærkt og entusiastisk rock band, der kommer til Odense til sommer, hvor du kan opleve både dem og Johnny Madsen på én og samme aften.

Johny Madsen har, siden han debuterede med sit første album i 1982 under eget navn, haft stor succes med sin solide blues-baserede musik og sine ofte helt surrealistiske danske tekster. Han er kendt for at give intense og medrivende koncerter, og turnerer med jævne mellemrum i hele Danmark for fulde huse.

Til juni har du således muligheden for at opleve både ”Slangen” og Johnny Madsen til en enestående koncertoplevelse mellem bøgetræerne, og vi glæder os til at lade landets smukkeste spillested genlyde af alle klassikerne fra de to hitmagere.

Rigtig go’ fornøjelse!

OBS: Køber du drinkskuponer til koncerten skal OMBYTTES VED SKOLEN VED INDGANGEN til Den Fynske Landsby, hvor den vil blive skannet og kuponerne udleveres.