Queen Machine

We are the Champions, We Will Rock You, Somebody to Love, Bohemian Rhapsody og utallige andre klassikere. Queen Machine præsenterer originalbandets største hits med respekt og omhu – og med et urokkeligt fokus på Queens enestående showmanship. Glæd dig til den 10. november i DOK 5000.

… exceptionelt godt!
/ dr.dk

Citatet siger det hele - Queen Machine byder på den mest velsmurte gennemgang af Queens fantastiske bagkatalog af sange, præsenteret som var man på selveste Wembley.

Til november kan du opleve Queen Machine gå på scenen med et helt nyt show, der musikalsk og visuelt er fornyet, forbedret og forstærket for at give publikum en endnu mere storslået koncertoplevelse - en episk koncert helt i Queens ånd.

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formået at skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor der er plads til at overraske og forny tilgangen til showet - med stor kærlighed og respekt for originalen.

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som er et hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

Vi siger rigtig go’ fornøjelse på DOK 5000 – We Will Rock You!