Sko/Torp

Glæd dig til en fantastisk aften på Magasinet, når legenderne fra Sko/Torp går på scenen den 07. april 2017, med hele deres fænomenale bagkatalog med i baggagen.

Sko/Torp var et af 1990'ernes absolutte største danske orkestre – blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe orkestrets vellyd. Den vellyd har de fundet frem igen efter en længere pause, til stor glæde for musikelskere over hele landet.

Det, det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede. Søren Skos melodifornemmelse og knivskarpe vokal samt Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer har ført dem rundt på en ongoing tour på landets mange spillesteder.

Tilbage i 1990'erne førte netop den opskrift duoen til tops. Singlen ”On A Long Lonely Night” erobrede Danmark via enorm støtte fra landets lokalradioer, den efterfølgende debutplade med samme navn gik hen og solgte 200.000 eksemplarer, og koncerterne var rene triumftoge. Tre albums fulgte, inden duoen skiltes i en rolig, jysk og fælles forståelse af, at inspirationskilden var tør.

Og samme sted ligger årsagen til, at de to har slået pjalterne sammen igen. Efter otte år uden kontakt ringede Søren Sko til Palle Torp for at få lidt input til nogle nye sange – og så tog den ene tone stille og roligt den anden, og i 2005 begyndte de med stor succes at spille koncerter sammen.

- Vi er en slags musikalske tvillinger. Det er som om, jeg er kommet hjem, konstaterer Søren Sko

Vi byder Sko/Torp – og hele deres kæmpe fanskare – velkommen hjem på Magasinet i hjertet af Odense, den 07. april 2017

Rigtig go’ fornøjelse!