The Blues Brothers Souvenir Show & Andrew Strong

Når det kommer til at skabe en fest for publikum er The Blues Brothers Souvenir Show et af landets ubetinget bedste live-orkestre – og den 11. august 2017 kan du opleve dem sammen med ingen ringere end Andrew Strong i en dobbeltkoncert i Den Fynske Landsby.

Andrew Strong er bedst kendt for sin enestående stemme, og rollen som Deco i ”The Commitments” – og nu byder vi på en aften med den populære irer, i et brag af en dobbeltkoncert med The Blues Brothers Souvenir Show.

The Blues Brothers Souvenir Show har nu i snart 31 år huseret på danske koncertsteder, samt ved store officielle festivaler i ind- og udland. På Midtfynsfestivalen samlede bandet 10-15.000 jublende festivalgæster, og mange andre steder vender brødrene tilbage år efter år. Nu er turen kommet til Den Fynske Landsby, hvor de intime rammer bringer publikum helt tæt på artisterne.

Irske Andrew Strong var endnu ikke fyldt tyve, da han bragede igennem i rollen som Deco Cuffe i den voldsomt succesfulde filmatisering af Roddy Doyles ”The Commitments” fra '91. Den stærke stemme sikrede ham en Grammy-nominering samme år, og så var karrieren ellers på skinner. Ikke mindst herhjemme, hvor også comebackpladen Out of Time fra 2000 blev et stort hit.

Det er med andre ord lagt op til en aften i forrygende musikalsk selskab, og alle klassikerne fra både The Blues Brothers Souvenir Show og Andrew Strong, når Den Fynske Landsby slår portene op til fest i den fynske sommernat den 11. august 2017.

Rigtig go’ fornøjelse!

 

KONCERTEN PRÆSENTERES AF: