VI ELSKER 90'ERNE

Efter to helt udsolgte koncerter i Kongens Have vender VI ELSKER 90'ERNE tilbage til Odense den 3. juni 2017 – denne gang med Aqua og Safri Duo blandt hovednavnene

Det begynder så småt at dufte af sol, sommer og koncerter under åben himmel i det fynske – og igen i år lægger VI ELSKER 90'ERNE Kongens Have ned!

Den store endagsfestival har de sidste to år i træk fyldt en totalt udsolgt Kongens Have med tusindvis af glade fans af 90’ernes pop- og dancemusik – og den 3. juni er vi klar igen.

Igen i år kan du glæde dig til en imponerende perlerække af megastjerner fra dancemusikkens årti, der går på scenen og fyrer op under festen.

I år er der flere end 20 kunstnere på det 12 timer lange program – og hovednavnet er ingen ringere end nyligt gendannede AQUA. Også danske Safri Duo er klar på scenen med alle klassikerne, sammen med (og hold nu fast!):

Peter Andre, 2 UNLIMITED, Culture Beat, Haddaway vs. Dr. Alban, DJ SASH, Vengaboys, Toy Box, 5IVE, Basshunter, Whigfield, Brooklyn Bounce, Barcode Brothers, Diskofil, Rednex, Twenty 4 Seven, Hampenberg med flere!

Vi ses i Kongens Have den 3. juni til årets fedeste musikfest!

Årets sommerfest - til firmapris!

Skal VI ELSKER 90'ERNE være jeres sommerfest med firmaet? Så klik her for at se en brandvarm pris på virksomhedspriser til årets sommerfest i Odense!