Amfiscenen, Brandts Klædefabrik

Hvis du savner noget at lave i Odense, kan du altid tage et smut forbi Amfiscenen – Brandts Klædefabrik, som er en open-air scene i hjertet af Odense. Her er der plads til alle, og du finder løbende arrangementer, som du kan tage forbi og nyde – ofte helt gratis.

Amfiscenen er et vaskeægte stykke historie af Odense, så hvis du gerne vil på en historisk rejse i Odense, bør du uden tvivl vælge at lægge vejen forbi Amfiscenen i løbet af din tur rundt i byen. Den kommer du ikke udenom, da den har været en del af byen i rigtig mange år.

Caféer, museer og biograf som naboer

Det, der blandt andet også er med til at gøre stedet specielt, er uden tvivl de naboer, der også er til scenen. For her finder du blandt andet Cafébiografen, som er den uden tvivl hyggeligste biograf i byen, Studenterhuset og Brandts.

Alt i alt har Amfiscenen nok den bedste placering i byen, og området egner sig også til helt almindelig hverdags hygge, så det er i den grad også værd at lægge turen forbi selv på de dage, hvor der ikke er forestillinger eller optrædende på selve scenen.

En masse oplevelser i løbet af året

En af grundene til at lægge vejen forbi Amfiscenen er uden tvivl de mange aktiviteter og arrangementer, der er på scenen i løbet af året.

Du kan blandt andet nyde en række open-air arrangementer i løbet af sæsonen, eller hvad med at se en teaterforestilling?

Der bliver også tit afholdt almindelige koncerter, som du er mere end velkommen til at komme forbi og opleve. Alt i alt bliver scenen brugt til rigtig mang forskellige ting, og du kan altid gå på nettet og tjekke kalenderen for at se, hvad der skal afholdes på scenen i den kommende tid.

Du har selv mulighed for at leje scenen

Hvis du drømmer om at sætte en forestilling op, spille en koncert, eller hvad det nu ellers kan være, har du også selv mulighed for at leje scenen af Odense Kommune, som er dem, der står for at leje scenen ud til arrangementer.

Det er meget nemt at ansøge om at leje scenen. Der er bare nogle krav fra kommunens side af, som du skal leve op til,hvis du gerne vil leje scenen, men det er som udgangspunkt ikke noget problem at leve op til de krav.

Generelt er det ikke så mærkeligt, at Amfiscenen – Brandts Klædefabrik har dannet centrum for rigtig mange både små og store arrangementer gennem tiden. Det er det perfekte sted, og det har den perfekte placering i centrum af Odense, hvor der dagligt kommer rigtig mange mennesker forbi. En fantastisk del af Odenses kulturelle historie.