Distortion

Hvis du har lyst til at deltage i Københavns måske nok største folkefest af dem alle sammen, skal du ikke snyde dig selv for at købe billet til Distortion.

Her flyder musik, livsglæde og fest sammen i en stor, dejlig sammenblanding, og du kan glæde dig til at få nogle af de sjoveste dage i hele dit liv, hvis du vælger at deltage i Distortion. Er du fest, farver og glade mennesker, vil du komme til at elske Distortion.

Hvad er Distortion?

Kort og godt er Distortion en musikfestival akkurat som mange af de andre festivaler, du finder rundt omkring i Danmark i løbet af sommerhalvåret. Distortion skiller sig bare ud ved at foregå i Københavns gader, hvilket gør det til en mere speciel oplevelse en så mange andre af landets festivaler.

Festivalen flytter i bogstaveligste forstand ind ved siden af mange borgere i København, som kan gå direkte ud af deres hoveddør og være med til byfesten. Festivalen rykker sig rundt i byen dag efter dag, og på den måde bliver hele byen en del af festlighederne.

Praktiske oplysninger om Distortion

Selve Distortion varer over fem dage, og det finder sted i den første uge i juni, hvor Lørdag indgår. Der er særligt fokus på undergrund og elektronisk musik, og store dele af Københavns urbane miljø er repræsenteret ved Distortion. Det gælder alt fra kunstnere til musikere og artister.

Det kører fra onsdag til søndag, og du skal købe billet for at være en del af festivalen. Hvis du er interesseret i det, har du mulighed for at blive frivillig for festivalen. Distortion slog første gang dørene op i år 2000, og siden da har det været festivalens kodeks at opføre sig ordentligt over for både byens gademiljø og naboer til festivalen.

Hvem optræder til Distortion?

Arrangørerne af Distortion disker hvert eneste år op med tonsvis af navne, som du måske eller måske ikke har hørt om før. Det er ikke her, du finder de største navne i verden, som eventuelt kommer forbi Roskilde Festival eller Smukfest, men til gengæld er der masser af andre musikere og DJ’s, der er klar til at spille ved Distortion.

Det er dog ikke kun dansk undergrundsmusik, der er at finde på Distortion. Der er også masser af udenlandske kunstnere, som lægger vejen forbi, og som du kan glæde dig til at høre optræde.

Distortion Camping – hvad er det?

Hvis du ikke bor i København, eller hvis du bare gerne vil ud og nyde festival livet sammen med en masse af de øvrige gæster, har du mulighed for at bestille plads til camping ved Distortion, akkurat som du måske kender det fra mange af landets øvrige festivaler.

På campingområdet vil der være masser af arrangementer og workshops, som du kan deltage i. Selve området for Distortion Camping finder du på Refshaleøen, og der er åbent døgnet rundt på området fra festivalen starter til den slutter. Vil du ikke medbringe dit eget telt, kan du leje et telt på området, ligesom du kan leje soveposer og madrasser, hvis det er nødvendigt.

Book billetter til Distortion i dag

Så er du klar til at prøve Distortion måske for første gang, er det bare med at komme ind og booke en billet, så du er klar til, når Distortion åbner dørene op næste gang.

Det bliver et brag af en byfest.