Odense Stadion

Vil du gerne være med til et brag af en fest, bør du ikke snyde dig selv for at komme en tur på Odense Stadion. Her er der altid jubel på lægterne – i hvert fald når det kører for hjemmeholdet. Men uanset resultatet på banen plejer der altid at være god stemning blandt tilskuerrækkerne.

Stadionet blev indviet tilbage i 1941, og det fungerer som hjemmebane for fodboldklubben Odense Boldklub. Så du har mulighed for at komme til vaskeægte Superliga fodbold en lang række weekender i løbet af året, hvis du lader turen gå forbi Odense Stadion ved den fynske storby.

Et af landets største

Odense Stadion er uden tvivl også et af landets største stadions. Arenaens høje kvalitet og mange siddepladser har blandt andet været med til at gøre det velegnet til eksempelvis landskampe, som før er blevet afviklet på Odense Stadion. Så der er bestemt ikke tale om noget lille stadion.

Inklusiv ståpladser er der plads til 15.790 tilskuere, hvoraf de knap 14.000 er siddepladser. Så langt de fleste har mulighed for at sidde ned under kampen på Odense Stadion. Så hvis du ikke har lyst til at se OB spille hjemme, kan du også svinge forbi til en landskamp, når der spilles sådan en på stadion.

En udflugt for hele familien

Stadionet i Odense er det perfekte sted at tage hen med hele familien. Her er der altid god stemning, og det er naturligvis muligt at købe lækre forfriskninger på stadion, så ingen hverken skal sulte eller tørste før, under og efter kampen på græsset.

Det er en oplevelse for alle at komme på stadion – også selvom de måske ikke er de mest inkarnerede fodboldfans. Der er mange, der er blevet overrasket over, hvor fed en stemning, og hvor utrolig en kulisse sådan et stadion kan være.

Bestil billetter i dag

Har du lyst til at komme en tur på stadion – uanset om du har været der før, eller om det er første gange – så kan du bare gå ind og bestille dine billetter allerede i dag.

Du bestemmer selv, hvor på stadion du vil sidde, når du booker billetter.