Smukfest

Har du lyst til at komme på landets måske ultimativt hyggeligste festival, bør du ikke snyde dig selv for at købe billet til Smukfest. Her går alt op i en højere enhed, og det er heller ikke så underligt, at billetterne bliver revet væk år efter år, da stort set alle festivalgængere i Danmark har et brændende ønske efter at komme på Smukfest.

Hvis du aldrig har været på‌ Smukfest før, bør du give dig selv den oplevelse det er at stå i Bøgeskoven og nyde de bedste bands og artister fra både ind- og udland.‌‌ Det er et forrygende arrangement.

Hvem har spillet på Smukfest?

Smukfest er en af de største festivaler i Danmark, hvilket blandt andet også giver dem den råstyrke, det kræver at hente navne som Robbie Williams, Calvin‌‌ Harris,‌ Rihanna, Prince, Avicii, Kylie Minogue, Eric Clapton og mange, mange andre store stjerner til gennem årene. Dertil kommer så mange af de største danske stjerner, som også hvert år lægger vejen forbi.

Der er også mange andre arrangementer på Smukfest, som blandt andet også har en tradition med at sætte komikere op på den helt store scene og lade dem optræde foran mange, mange tusinde mennesker. Det er også sjovt at opleve stand-up i det element. Det er blandt andet mange af landets allerstørste komikere, der kommer og optræder på Smukfest, så det kan du godt glæde dig til som et ekstra pust ved siden af musikken.

Overnatning på Smukfest

Ligesom med mange andre festivaler rundt om i landet, har du også mange muligheder for at overnatte på Smukfest. Du kan blandt andet vælge at medbringe dit eget telt og lave din egen camp med dine venner.

Du har også mulighed for at medbringe en campingvogn, hvis du hellere vil bo i den. Eller hvad med en tur på Hotelt, som er en løsning for dig, der ikke selv gider at slås med at sætte telt op, stå i kø eller andet postyr. Her står det hele klar til dig, når du kommer.

Frivillig på‌ Smukfest

Der er også en lang tradition for frivillige på Smukfest. Festivalen ville simpelthen ikke kunne køre rundt, hvis det ikke var for de mange, mange frivillige, som hvert år er med til at gøre festivalen til noget helt særligt.

Hvis du selv har lyst til at opleve Smukfest, men på en anden måde end som almindelig gæst, kan du også sagtens vælge at melde dig som frivillig. Der er altid brug for et sæt hænder mere, og der vil blive sat stor pris på dig.

Betal på Skanderborgfestival med dit armbånd

Som noget nyt arbejder Smukfest sig hen imod at blive kontantløs. Og et af de tiltag, de har taget, for at komme dette mål i møde, er blandt andet ved at sætte en chip i dit armbånd, så du på den måde har mulighed for at betale blot ved hjælp af din chip.

Så skal du ikke huske at have din pung med dig overalt, og du skal ikke bekymre dig for at tabe eller miste dit kort eller dine kontanter på festivalen. På Smukfest kan du klare alt betaling i boderne via den chip, der sidder i dit armbånd. Dermed er det slut med at frygte, at du skal ringe og spærre dit kort, fordi du i en brandert har tabt det oppe foran Bøgescenerne. Så længe du bare har dit armbånd på dig, hvilket du jo har under hele festivalen, kan du altså klare dig.

Bestil din billet til Smukfest allerede i dag

Hvis du har fået lyst til at komme en tur i Bøgeskoven og opleve den magi, der opstår på Smukfest hvert eneste år, er det bare med at komme ind og få booket din billet med det samme.‌ Det kan kun gå for langsomt.

Der bliver udsolgt på Smukfest hvert eneste år, så det handler om at agere hurtigt, hvis du vil have en chance for at komme med.‌‌ Det er måske den festival i Danmark, der er kortest tid om at melde alt udsolgt, så der er ikke plads til at sove i timen og vente lidt med at bestille, for så kommer du ganske enkelt bare ikke med.