Den Fynske Landsby

Savner du noget hyggeligt eller interessant at lave med hele din familie, kan I jo vælge at tage en tur forbi Den Fynske Landsby. Her er det nemt muligt at få en masse timer til at gå, og du skal ikke være bange for, at ungerne finder det kedeligt.

Det er det perfekte sted at tage hen med børn. Foruden at lære en masse, kan de også komme helt tæt på historien og ikke mindst de mange søde husdyr, som bevæger sig rundt i den gamle fynske landsby. Det vil i den grad også blive en sjov og anderledes dag for dem, hvis du tager dem med.

Kom helt tæt på de søde husdyr

En af de ting, der gør Den Fynske Landsby endnu hyggeligere at besøge, er uden tvivl de mange søde husdyr, der trasker rundt i området og i boligerne. Du og dine børn kan blandt andet sige hej til heste, grise, køer og får, hvilket bare er en del af de dyr, du kan møde i Den Fynske Landsby.

Husdyr var en stor del af tilværelsen og livet dengang, herunder især på gårdene, hvor mange af dyrene havde en praktisk funktion. Alt dette kan du se med egne øjne, når du kommer til landsbyen.

Træd direkte ind i den fynske historie

Når du besøger Den Fynske Landsby, træder du direkte ind i Fyns historie. Landsbyen er bevaret fra dengang i 1800-tallet, og dermed ser det altså ud, akkurat som det gjorde dengang for knap 200 år siden.

De mange frivillige der er med til at gøre Den Fynske Landsby interessant og spændende er alle klædt ud som bondekoner, karle, præster og bønder, så de på den måde kan fremvise, hvordan menneskene levede og arbejdede dengang. Det er næsten som at være til stede i 1800-tallet selv, når du træder ind i Den Fynske Landsby.

Gratis for børn

En af de mange fordele ved frilandsmuseet Den Fynske Landsby er, at det er gratis for alle børn at komme med. Det er kun de voksne, der skal betale en entrébillet for at komme ind, og den koster i lavsæsonen kun 75 kroner.

Gennem sæsonen er der også en masse aktiviteter i landsbyen, som du kan deltage i, hvis du har lyst til det. Du kan altid se, hvilke aktiviteter der kommer i den nærmeste fremtid, inde på deres hjemmeside, og så kan du jo planlægge dit besøg efter det.