Det Ny Teater

Vil du gerne have en rigtig god teateroplevelse, bør du i den grad overveje at tage en tur i Det Ny Teater.

Her er der altid en fantastisk forestilling på programmet, og du kan altid være sikker på, at det er dygtige og skarpe skuespillere, du finder på scenen. Teatrets smukke indretning danner de perfekte rammer for en helt utrolig aften, som du kan glæde dig til at få i Det Ny Teater.

Mange store teateroplevelser i bagagen

I Det Ny Teater er der igennem tiden blevet sat mange store forestillinger op. Har du haft din tid i teatret, er der rigtig gode chancer for, at du kender mange af de titler, der før har været sat op på dette smukke teater – måske har du endda været inde at se nogle af dem, mens de blev sat op på teatret.

Der er tidligere blevet sat store forestillinger op som Les Miserables, The Phantom of The Opera, Chicago, Evita, Jekyll & Hyde, The Sound of Music samt mange, mange andre klassikere, som du med garanti også kender.

Nye spændende forestillinger hver sæson

I Det Ny Teater er der nye og spændende forestillinger hver sæson, som du kan glæde dig til at komme ind at opleve. Det er som regel kendte titler, der er på plakaten, så du er altid garanteret en velkendt klassiker, hvis du vælger at tage en tur ind i den smukke sal.

Er du glad for at gå i teatret, vil du også blive glad for at sætte dig i sæderne foran den gamle smukke scene på Det Ny Teater. Her er der magi på scenen hver eneste aften, og du kan altid glæde dig til, at de kompetente skuespillere træder op på scenen.

Den perfekte oplevelse for hele familien

Hvis du savner noget nyt at kunne lave med din familie, kan du jo overveje at invitere dem en tur i teatret, hvis det ikke er noget, I plejer at lave sammen. Især hvis de ikke er vant til at komme i teatret – så de så meget desto mere at glæde sig til, og du kan se frem til at vise dem din verden.

Det er også lidt noget andet at komme en tur på eksempelvis Det Ny Teater end en tur i biografen. Det er mere specielt at komme i teatret, så overvej det hvis I “bare” plejer at smutte i biografen.

Køb gavekort og billetter online

En af de mange fordele ved Det Ny Teater er, at du har mulighed for blandt andet at købe billetterne online. Så det er dejligt nemt at bestille billetter til lige netop den forestilling, du gerne vil ind at se, eller som du gerne vil vise din familie eller venner.

Du har også den mulighed at købe et gavekort til dine venner eller familie, hvis du gerne vil give dem muligheden for selv at vælge, hvilken forestilling de skal ind at se. Så kan du også bestille et gavekort på nettet.

Hold dit næste arrangement i smukke rammer

Du har også mulighed for at leje nogle af de smukke lokaler, hvis du skal holde et arrangement eller en fest.

Der findes nok ikke meget smukkere rammer at holde sin fest i. Du kan gå ind på deres hjemmeside og se billeder af lokalerne, så du kan se, hvad du har i vente, hvis du vælger Det Ny Teater som rammerne for din kommende fest.