Kongens Have

Et af de mest hyggelige steder at bevæge sig hen i Odense, hvis du savner lidt fred og ro, eller bare har lyst til et pusterum for byens larm og støj, er uden tvivl Kongens Have. Haven, eller parken som det jo er, er et samlingspunkt for mange af byens borgere.

Her er der god mulighed for at komme helt ned i gear og nyde enten dit eget eller hinandens selskab. Det er det perfekte sted at tage hen med en række gode venner og nyde en varm sommerdag, eller du kan tage et tæppe og en god bog med og lade freden sænke sig, mens du kaster dig over din gode bog i dit eget gode selskab.

Centralt beliggende i Odense

Kongens Have i Odense ligger centralt, tæt ved Odense Banegård Center. Så det er intet problem at finde vej til Kongens Have, når du er i Odense.

Kongens Have er blot en af mange flotte parker og naturområder i eller omkring Odense by. Så hvis du ikke bor i nærheden af Kongens Have, er der sikkert gode chancer for, at du bor i nærheden af en af byens andre smukke parker eller haver.

Masser af arrangementer

Parken er også centrum for mange arrangementer i løbet af året. Om sommeren er den eksempelvis vært for mange koncerter, som bliver arrangeret af Odense Kommune. Her kan der tit komme store, danske navne forbi, og koncerterne er som udgangspunkt gratis at deltage i.

Det er blot en af de mange kulturelle arrangementer, der hvert år finder sted i Kongens Have. I december måned kan du eksempelvis også opleve, at spejderne tænder levende lys rundt omkring i haven. Det ser utroligt smukt ud, og det er helt klart værd at opleve, hvis du har mulighed for det.

Det perfekte sted at mødes med dine studiekammerater

Så har du brug for et sted at mødes med dine nye studiekammerater, venner og veninder, er det oplagt at søge mod Kongens Have i Odense.

Her er der altid en solskins plads i græsset til jer, hvor I kan slå jer ned og nyde den hyggelige stemning i haven.