Copenhell

Hvis du har lyst til at opleve Danmarks hårdeste og tungeste festival med landets bedste publikum, bør du ikke snyde dig selv for at opleve Copenhell. Musikken er i den hårde ende af skalaen, men stemningen er i top, der er smil og glade dage i lange baner, og det er en af landets mest rolige festivaler.

Så der er lagt i ovnen til dobbeltpedal, guitarsoloer og langhåret mænd, der svinger hovederne rundt og rundt i takt med musikken, mens de nyder de tunge riffs og dystre tekster. Har du aldrig været på Copenhell før, kan det i den grad anbefales.

Praktiske oplysninger om Copenhell

Hvis du ønsker at komme en tur på Copenhell, har vi her lige samlet et par praktiske oplysninger til dig, så din tur derind bliver så god som overhovedet mulig.

Først og fremmest finder Copenhell sted på Refshaleøen, og det har den gjort, lige siden den kom til i 2010. Der er i alt tre scener, og nogle af de største navne inden for hård rock og dødsmetal fra både ind- og udland har lagt vejen forbi i løbet af årene. Den varer over fire dage, gerne i midten af juni måned, det er muligt at købe teltplads til camping, og der kommer gerne over 20.000 mennesker forbi i løbet af dagene.

Store navne på plakaten

Når du skal på Copenhell, kan du ikke bare forvente at se en masse navne fra den danske metal-scene. Nej, der er skam lagt i ovnen til kæmpe shows med nogle af verdens største rockbands.

Gennem tiden har du blandt andet kunne se enorme stjerner som blandt andet Marilyn Manson, Slayer, System of a Down, Slipknot, Tool, Bullet for My‌ Valentine, Megadeath, Black‌‌‌ Sabbath og mange, mange andre, og hvert eneste år kommer der nye store stjerner på plakaten, som du kan glæde dig til at opleve.

Giv en hånd – bliv frivillig på Copenhell

Festivalen kunne selvfølgelig ikke blive til noget, hvis det ikke var for de mange tusinde frivillige, der hvert år giver en hånd med for at få det hele til at køre. Og du har naturligvis også mulighed for at blive frivillig på Copenhell, hvis du har lyst til det.

Der er mange forskellige opgaver, der skal løses, og at blive frivillig på en festival kan give dig en masse praktisk erfaring, som du kan gøre brug af senere hen i livet.‌ Og så er det naturligvis også bare en fed oplevelse, hvor du får lov til at møde en masse spændende mennesker, høre en masse god musik og nyde et par fede dage.

Hold øje med programmet løbende

Hvis du ikke kan vente med at finde ud af, hvem der kommer til at spille på Copenhell næste år, kan det være en god idé at følge med i løbet af efteråret og vinteren, da mange af navnene bliver offentliggjort i løbet af denne periode.

På den måde kan du allerede gå og glæde dig til fra efteråret af, at dem og dem kommer og spiller på næste års Copenhell. Du kan altid være sikker på, at der bliver booket nogle rigtig store navne, men det er jo altid spændende at se, hvem det helt præcist bliver.

Hvis det lyder som en festival for dig, er det bare med at komme ind og booke din billet allerede i dag.